Elluf Nul: F.I. / Jordymone9 / MC Lost / Berano

Elluf Nul: F.I. / Jordymone9 / MC Lost / Berano

Upstairs

Prijs € 14,95*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Elluf Nul: F.I. / Jordymone9 / MC Lost / Berano

F.I. / Jordymone9 / MC Lost / Berano

Elluf Nul is een concertavond die haar licht laat schijnen op de prestaties van artiesten van het afgelopen decennia. Van grote prijswinnaars tot muzikale keerpunten binnen de scene van artiesten afkomstig uit Amsterdam Zuidoost a.k.a. de Bijlmer. Tijdens deze avond zal de Bijlmer in de spotlight staan en brengen we de cultuur van Zuidoost naar hartje Amsterdam. Don't miss out! 

De veel besproken Green Gang frontmant F.I. bracht onlangs zijn album ''De Eerst & De Laatste 2' uit waar o.a. Adje, Lijpe, Vic9, Josylvio, Hef en nog vele andere grootheden uit de Nederlandse scene op terug te horen zijn. We gaan zeker nog veel van deze man horen, check hem tijdens Elluf Nul! 

De uit Kraaiennest afkomstige Jordymone9 tekende dit jaar bij Topnotch, en scoorde zijn eerste grote hit met de track ‘Many Men’, een samenwerking met rapper Hef. Onlangs dropte hij zijn track ‘Life Is a Madness’, and more things are coming. Don’t sleep on this guy!

De rapper MC Lost (22) is de nieuwe hiphop sensatie uit Amsterdam Zuidoost. Lost is al vanaf jonge leeftijd bezig met het schrijven van teksten en het maken van muziek. MC Lost bleef de afgelopen tijd zeker niet onopgemerkt. Zo won hij met het collectief SoulTrash De grote prijs van Nederland, Wanted Amsterdam en Q’s best!

Berano is zeker geen onbekende in de Amsterdamse clubscene, als vaste MC van Afrolosjes en Melkweg's nieuwe hiphopclubnacht MADE is hij regelmatig op het podium te vinden. Naast MC’en maakt ook zijn eigen tracks. Zijn sound valt niet in een hokje te plaatsen, hij is “one of a kind.” Als je zijn stijl toch zou moeten labelen is ‘Trapfro’, een combinatie tussen afro en trap de beste omschrijving.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
F.I. - Zomersessie 2018 - 101Barz


Melkweg tipt