The Elvis Concert 2020

The Elvis Concert 2020

OZ

Prijs € 40,25

Verplaatst

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Het is daarom verplaatst naar 14 april 2021. Reeds gekochte kaarten en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk half april ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

Let op: dit evenement is verplaatst

The Elvis Concert 2020

Het jaarlijkse Elvis concert in de Melkweg in Amsterdam met originele muzikanten van Elvis Presley!

‘This is as close as it gets!’ De originele muzikanten van Elvis Presley; drummer Bob Lanning en Jim Murray van The Imperials, brengen de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King.’ Ze worden bijgestaan door jonge topmuzikanten en Dwight Icenhower, die wereldwijd gezien wordt als de "best Elvis tribute artist ever." Zo mocht hij de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst nemen van Elvis Presley Enterprises. 

Met de hits van The King uit de jaren 50, 60 en 70, aangevuld met andere parels uit de rijke Elvis catalogus, maken van iedere show een waar feest der herkenning en een unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber. Kortom: dit mag je niet missen!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Elvis Presley - Return To Sender [Video]

Melkweg tipt