Encore & Lyrical Lemonade Present: Lil Mosey

Encore & Lyrical Lemonade Present: Lil Mosey

Holland’s Home of Hiphop and R&B

Max
voorverkoop:

Prijs € 23,00

deurverkoop

Prijs € 22

Minimumleeftijd: 16+

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Encore & Lyrical Lemonade Present: Lil Mosey

Holland’s Home of Hiphop and R&B

De 16(!) jaar oude Lil Mosey is de nieuwste sensatie uit Seattle. Na wat kleine releases op Soundcloud bracht de jongeling in 2017 zijn debuutsingle 'Pull Up' uit, die door zijn moeiteloze stijl van rappen de aandacht van het grote publiek wist te trekken en miljoenen keren gestreamd werd. Hij volgde dit succes op met zijn grootste hit tot nu toe: 'Noticed', waarvan de clip geschoten werd door Cole Bennet, die eerder al werkte met Lil Pump, Smokepurrp en Lil Skies. Na zijn tour met Juice WRLD, waarbij hij ook in Melkweg te zien was, en de release van zijn nieuwe project 'Northsbest' gaat Lil Mosey zijn skills nu showen bij Encore! 

ENCORE is dé hiphop- en r&b-clubavond van Nederland. Elke zaterdag losgaan op je favoriete tracks, met een goede vibe, de beste dj's, origineel entertainment en optredens – alles kan tijdens ENCORE! Ben je into classics of ben je juist een ‘early adopter’ en hou je van die nieuwe tunes? ENCORE is elke week een party van begin tot eind. Verwacht het gehele spectrum van hiphop en r&b met al zijn subgenres. Harde beats, klassieke hits en nieuwe tracks!

Support: CRY
Cry staat in het voorprogramma van Lil Mosey! De jongeling brak door met meme-waardige tracks als ‘Domste Van De Klas’ en ‘Goodmorning’ en wist afgelopen zomer met zijn collectief Individuals al meerdere festivals helemaal te slopen!

LINE UP 

Lil Mosey (live)
CRY (live)

 • 00.00 - 01:00 Ozai
  01:00 - 01:15 Cry (live)
  01:15 - 01:30 Ozai
  01:30 - 02:00 Lil Mosey (live)
  02:00 - 03:00 Prime
  03:00 - 04:00 Suilju
  04:00 - 05:00 Prime

  Host: Flavio
 • Spotify
 • Tweet this
Encore - Every Saturday @ Melkweg, Amsterdam

Melkweg tipt