Encore: Lotto Boyzz

Encore: Lotto Boyzz

Holland’s Home of Hiphop and R&B

Max
voorverkoop:

Prijs € 17,05

Minimumleeftijd: 18+

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Encore: Lotto Boyzz

Holland’s Home of Hiphop and R&B

All the way from Birmingham, UK brengt Encore Lotto Boyzz! Vanaf het moment dat ze begonnen met het uitbrengen van muziek in 2016 is dit duo hard op weg een naam voor zichzelf te maken, en niet zonder succes! Hun track 'No Don' uit 2017 betekende de definiteve doorbraak voor Lotto Boyzz en vergezelden J HUS tijdens zijn tour. De verwachtingen voor deze avond zijn hoog, want over hun shows zeggen ze het volgende: 'It will be an absolutely unforgettable shutdown. Something else which is crucial to our shows is surprises.' Bring it on, Lotto Boyzz! 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt