Epsilon (2021)

Epsilon (2021)

Amsterdam Dance Event 2021 - presented by Dolphin & PRSPCT

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Uitverkocht

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek *** For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit *** Houders van de Cinevillepas kunnen vanaf een week voor de voorstelling via de filmpagina op www.cineville.nl een ticket bestellen. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Ticket en pas worden gescand bij aankomst in de Melkweg. Wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn is aanloop op de avond zelf ook mogelijk.

www.cineville.nl

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Epsilon (2021)

Amsterdam Dance Event 2021 - presented by Dolphin & PRSPCT

EPSILON is een meeslepende audio-ervaring van hardcore-techno-veteraan Dolphin, gebaseerd op een reis naar de Epsilon Delphini, een ster 350 miljoen lichtjaar van ons vandaan. Deze show wordt gepresenteerd in totale duisternis en de muziek zal geen officiële release krijgen, dus de enige manier om EPSILON te ervaren is door je in te schrijven voor een van deze zeer exclusieve zittende en geblinddoekte shows.

De Engelse hardcore-techno-veteraan Dolphin is na meer dan 20 jaar nog steeds zijn geluid aan het heruitvinden. Als DJ was Dolphin verbonden aan rave-organisaties als Helter Skelter, Dreamscape en North in de jaren '90 en '00. Sindsdien heeft hij de wereld rondgetoerd met expressieve, stuwende DJ-sets met zijn eigen producties. Met zijn emotionele en muzikale benadering van hardcore, gecombineerd met een voorliefde voor hiphop-stijl samples en furieuze breakbeats, heeft Dolphin releases uitgebracht op Deathchant, Rebelscum, Planet Mu, Hong Kong Violence, evenals twee genre-overstijgende albums voor PRSPCT.

 • Regisseur
  Dolphin
  Jaar
  2021
  Land
  Nederland
  Duur
  60 minuten + 30 min Q&A
  Gesproken taal
  -
  Taal ondertiteling
  -
 • 20:00 zaal open
  20:30 start intro
  22:00 einde film
 • Tweet this


Melkweg tipt