Eskimo Callboy

Eskimo Callboy

Hypa Hypa Tour

Q-Factory

Prijs € 16,10

Verplaatst

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis verplaatst van Q Factory naar Melkweg op dinsdag 18 januari 2022. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien ze verhinderd zijn op deze nieuwe datum.

Let op: dit evenement is verplaatst

Eskimo Callboy

Hypa Hypa Tour

Het Duitse Eskimo Callboy maakt een dikke mix van metalcore en posthardore, met een flinke dosis techno en geeft daarmee een geheel eigen twist aan het hardcore genre.

Kort na de introductie van hun nieuwe zanger Nico Sallach, voormalig lead zanger van de band To the Rats and Wolves, kondigt Eskimo Callboy ook een nieuw nummer aan "HYPA HYPA", wat de eerste single is van de nieuwe EP "MMXX" en misschien ook wel meteen de Party Metalcore Anthem van 2020!

Volgens de band bevat de nieuwe EP alle energie die ze in deze rare tijd niet konden overbrengen via het podium. 

Ze hebben de afgelopen 16 weken vol overgave gewerkt aan de EP die het begin markeert van een nieuw hoofdstuk voor  de band. Een zonder compromissen want dat is waar het EC om gaat! Ze kunnen dan ook niet wachten om de party eindelijk weer met jullie samen te vieren tijdens de zojuist door hun aangekondigde Europese tour. 

Dus haal je dansschoenen maar vast uit het stof en zet je schrap voor Eskimo Callboy!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt