Evangelion: 1.11 You Are (Not) Alone (2007)

Evangelion: 1.11 You Are (Not) Alone (2007)

Kaboom Anime - Rebuild of Evangelion: The Complete Series

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 8,50

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 8,50

Gratis voor jaarleden

Geldig voor Cineville

Het Cinevilleticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Na je bestelling ontvang je geen ticket of barcode maar een bevestiging. Je ontvangt je kaartje na het scannen van de Cinevillepas aan de kassa bij aankomst in de Melkweg. Please note: the Cineville ticket is only valid when combined with the Cineville pass. After ordering you will not receive a ticket or barcode, but a confirmation. You will receive your ticket after scanning the Cineville pass upon arrival.

www.cineville.nl

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Evangelion: 1.11 You Are (Not) Alone (2007)

Kaboom Anime - Rebuild of Evangelion: The Complete Series

Samen met Kaboom Animation Festival brengen we de beste anime naar het grote doek, met dit eerste weekend een heuse Evangelion-marathon!

1.0 brengt je naar een post-apocalyptische wereld waarin het voortbestaan van de mensheid wordt bedreigd door massale aliens genaamd Angels, en een organisatie genaamd NERV zoekt naar een manier om de mensheid te beschermen. De tiener Shinji worstelt vooral met zichzelf, maar krijgt al snel een andere uitdaging: hij is een van de uitverkorenen om in een androïde tegen deze aliens te vechten. En die gevechten zien er spectaculair uit. Met dit eerste deel van de vier Rebuild of Evangelion-films blaast regisseur Hideaki Anno de eerste vijf afleveringen van zijn iconische en filosofische Neon Genesis Evangelion-serie uit 1995 sensationeel en kleurrijk nieuw leven in.

 • Regisseur
  Hideaki Anno, Kazuya Tsurumaki, Masayuki
  Jaar
  2007
  Land
  Japan
  Duur
  101 min.
  Gesproken taal
  Japans
  Taal ondertiteling
  Engels
 • 18:30 zaal open
  19:00 start programma
  20:45 einde programma
 • Tweet this


Melkweg tipt