Evangelion: 2.22 You Can (Not) Advance (2009)

Evangelion: 2.22 You Can (Not) Advance (2009)

Kaboom Anime - Rebuild of Evangelion: The Complete Series

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 8,50

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 8,50

Gratis voor jaarleden

Geldig voor Cineville

Het Cinevilleticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Na je bestelling ontvang je geen ticket of barcode maar een bevestiging. Je ontvangt je kaartje na het scannen van de Cinevillepas aan de kassa bij aankomst in de Melkweg. Please note: the Cineville ticket is only valid when combined with the Cineville pass. After ordering you will not receive a ticket or barcode, but a confirmation. You will receive your ticket after scanning the Cineville pass upon arrival.

www.cineville.nl

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Evangelion: 2.22 You Can (Not) Advance (2009)

Kaboom Anime - Rebuild of Evangelion: The Complete Series

Samen met Kaboom Animation Festival brengen we de beste anime naar het grote doek, met dit eerste weekend een heuse Evangelion-marathon!

In 2.0 is de strijd tegen de buitenaardse wezens nog lang niet voorbij en een nieuwe apocalyps lijkt onvermijdelijk te zijn. De organisatie NERV bevindt zich in de frontlinies, met de tiener Shinji en zijn partner Rei als piloten van reusachtige androïde gevechtseenheden. Ze krijgen al snel gezelschap van twee nieuwe piloten: de gepassioneerde Asuka en de mysterieuze Mari. Wanneer er echter langzaam alarmerende feiten aan het licht komen, rijzen er twijfels en vragen over waar de echte dreiging vandaan komt. In dit tweede deel van de vier Rebuild of Evangelion films, begint regisseur Hideaki Anno af te wijken van zijn televisieserie Neon Genesis Evangelion uit 1995.

 • Regisseur
  Hideaki Anno, Kazuya Tsurumaki, Masayuki
  Jaar
  2009
  Land
  Japan
  Duur
  112
  Gesproken taal
  Japans
  Taal ondertiteling
  Engels
 • 21:00 zaal open
  21:15 start programma
  23:10 einde programma
 • Tweet this


Melkweg tipt