Ezhel

Ezhel

Max

Prijs € 28,75*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 25 oktober én 15 april. Reeds gekochte kaarten voor beide shows en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Ezhel

Dit is het verplaatste programma van 25 oktober 2019 én 15 april. Reeds gekochte kaarten voor beide shows en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk 31 maart ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

Ezhel is een prominente vertegenwoordiger van de Turkse hiphop- en trap scene met een verrassend verfrissende stijl die deze subcultuur fuseert met het Anatoliaanse stadsleven. In mei 2017 bracht hij zijn debuutalbum 'Müptezhel' uit, waarop hij op experimentele wijze trap, hiphop en reggae doet samensmelten. Ondanks dat deze stijl niet bepaald mainstream is, heeft zijn genreoverstijgende muziek ervoor gezorgd dat hij een van de favoriete artiesten van luisteraars is geworden die normaal gesproken niet naar rapmuziek luisteren. Na een uitverkochte show in onze OZ, komt Ezhel in oktober terug naar Amsterdam om ditmaal de Max op zijn kop te zetten!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Ezhel - Geceler (Official Video) 2018


Melkweg tipt