Ezhel

Ezhel

Max

Prijs € 28,75*

Verplaatst

Dit programma is verplaatst naar vrijdag 4 december. Reeds gekochte kaarten voor de shows van 25 oktober en 15 april en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk half april ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Ezhel

Deze show is verplaatst naar vrijdag 4 december. Reeds gekochte kaarten voor de shows van 25 oktober, 15 april, en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk 31 maart ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

Ezhel is een prominente vertegenwoordiger van de Turkse hiphop- en trap scene met een verrassend verfrissende stijl die deze subcultuur fuseert met het Anatoliaanse stadsleven. In mei 2017 bracht hij zijn debuutalbum 'Müptezhel' uit, waarop hij op experimentele wijze trap, hiphop en reggae doet samensmelten. Ondanks dat deze stijl niet bepaald mainstream is, heeft zijn genreoverstijgende muziek ervoor gezorgd dat hij een van de favoriete artiesten van luisteraars is geworden die normaal gesproken niet naar rapmuziek luisteren. Na een uitverkochte show in onze OZ, komt Ezhel in december terug naar Amsterdam om ditmaal de Max op zijn kop te zetten!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Ezhel - Geceler (Official Video) 2018


Melkweg tipt