Fakear - ADE LIVE

Fakear - ADE LIVE

Upstairs
Regulier ticket: € 18
Uitverkocht

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Fakear - ADE LIVE

Dit concert is onderdeel van ADE LIVE, het nieuwe showcase festival tijdens Amsterdam Dance Event. Twee dagen lang staat dit programma volledig in het teken van elektronische live muziek, gericht op de avontuurlijke muziekliefhebber, boeker en programmeur.

De Franse Fakear was support voor Bonobo en heeft in thuisland Frankrijk al flink wat terrein veroverd met zijn doorgrondende samples en primal beats. Zijn muziek is verwilderd, maar geraffineerd en zijn debuutalbum Animal staat vol met levendige sounds en. Zijn muziek trok al de aandacht van M.I.A., AlunaGeorge, Annie Mac, The FADER and ODESZA - waarvan de laatste één van de velen is die hem voor remixes benaderde.

Supported by Sena 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt