Fatherson

Fatherson

Upstairs
€ 12

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Fatherson

Schotse alternatieve rockband Fatherson is een van de opkomende namen in de Britse muziekscene. Ooit gevormd op de middelbare school in Kilmarnock is de band al opgepikt door BBC 1 en speelde ze met Idlewild, Frightened Rabbit, Lonely The Brave, Twin Atlantic en zelfs Enter Shikari. Songs op debuutalbum 'I A An Island' en opvolger 'Open Book', dat ze eerder dit jaar uitbrachten', bevatten zorgvuldig geschreven songs. Deze zwevende en zwijmelende rocksongs zorgen ervoor dat je helemaal ingepakt wordt!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt