Fiesta Macumba

Fiesta Macumba

FIESTA FOREVER EDITION

Max
early bird:

Prijs € 14,50

Uitverkocht

regular

Prijs € 16

Minimumleeftijd: 18+

Om toegang te krijgen tot deze clubnacht dien je naast een geldig ticket ook een coronatoegangsbewijs te laten zien. Via de CoronaCheck app of coronacheck.nl kun je een coronatestbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs aantonen.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Fiesta Macumba

FIESTA FOREVER EDITION

Om toegang te krijgen tot deze clubnacht dien je naast een geldig ticket ook een coronatoegangsbewijs te laten zien. Via de CoronaCheck app of coronacheck.nl kun je een coronatestbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs krijgen. Klik op 'lees meer' voor informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

Anderhalf jaar geleden heeft Fiesta Macumba noodgedwongen voor het eerst een feest moeten cancellen. Daarna zouden er helaas nog veel te veel volgen.. De afgelopen periode is zwaarder geweest dan we ooit hadden kunnen bedenken. MAARRRR LIEVE MACUMBA FAMILIA.. WE MOGEN WEER! EN WAT HEBBEN WE MUCHO IN TE HALEN!!! Dankzij al jullie lieve berichtjes, geduld en amor is Fiesta Macumba er nog! En dat gaan we met jullie vieren op vrijdag 2 juli... FIESTA FOREVER!

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & amigos bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: Reggaeton, Cumbia, Salsa, Merengue, Bachata, Dancehall, Latin Hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

Om toegang te krijgen tot deze clubnacht dien je naast een geldig ticket ook een coronatoegangsbewijs te laten zien. Via de CoronaCheck app of coronacheck.nl kun je een coronatestbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs krijgen. 

Dit gaat als volgt in zijn werk:

Coronatestbewijs
1. Via de website www.testenvoortoegang.nl maak je een gratis afspraak om je binnen 40 uur voor het optreden te laten testen. Doe dit tijdig, door drukte kan dit namelijk langer duren. 
2. De test vindt plaats bij een testaanbieder bij jou in de buurt en je ontvangt binnen een uur de uitslag van de test.
3. Ben je negatief getest? Dan kun je via de CoronaCheck-app je testuitslag omzetten in een digitaal testbewijs. Bij een positieve uitslag vragen we je contact op te nemen via info@melkweg.nl. 
4. Bij onze entree scannen we naast je toegangsticket ook je testbewijs. Neem daarnaast een geldig identiteitsbewijs mee, want alleen de combinatie van een ID en een groen scherm geeft toegang tot het evenement.

Let op: Wij verlenen uitsluitend toegang aan bezoekers die gebruik hebben gemaakt van de CoronaCheck app. Een test via een GGD-teststraat, andere teststraat, een zelftest of een ander bewijs zijn dus niet geldig. 

Vaccinatiebewijs
Vanaf 24 juni kun je vaccinatiebewijs downloaden in de CoronaCheck app.

Herstelbewijs
Begin juli (exacte datum volgt nog) is het ook mogelijk een herstelbewijs te downloaden in de CoronaCheck app. 


Melkweg tipt