Fiesta Macumba's Birthday Bash

Fiesta Macumba's Birthday Bash

PARTY LATINO STYLE

Max, Upstairs, OZ
Regular:

Prijs € 16

Uitverkocht

Minimumleeftijd: 18+

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Op Facebook en Marktplaats zijn de laatste tijd veel oplichters actief, die fake accounts gebruiken om tickets te koop aan te bieden, die ze vervolgens niet leveren. We raden je aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent. Heb je een ticket te veel en wil je dit op een veilige manier verkopen, gebruik www.ticketswap.nl. Maar let op: ook op Ticketswap zijn soms oplichters actief.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Fiesta Macumba's Birthday Bash

PARTY LATINO STYLE

FIESTA MACUMBA IS JARIG EN DAT VIEREN WE MET JOU!!! 

Op vrijdag 9 september zetten wij de Melkweg Amsterdam in vuur en vlam. Wie jarig is trakteert uiteraard, ben jij ook bij deze nu al legendarische editie!?

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

LINE UP

▶️ MAX: Fiesta Macumba Soundsystem toda la noche!

▶️ OZ: Salsa y Bachata by DJ Lalo el Bandido & DJ Latin Master

▶️ Upstairs: SILENT Afrofusion, Afobeat, Dancehall, Afro UK by: DJ’s Blacksta & Dave Nunes B2B!

▶️ EXPO: Latin Karaoke 


Als bezoeker kun je aansluitend gratis naar:


Melkweg tipt