Fiesta Macumba XL Kingsnight

Fiesta Macumba XL Kingsnight

Upstairs, Max, OZ
early bird:

Prijs € 15

Tickets

regulier

Prijs € 17,50

deurverkoop

Prijs € 20

Minimumleeftijd: 18+

Dit is het verplaatste programma van 26 april 2020, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Fiesta Macumba XL Kingsnight

We zetten de traditie voort: Fiesta Macumba gaat dit jaar weer EXTRA LARGE op Koningsnacht!! Krijg tijdens deze "Noche del Rey" de volledige XL experience met maar liefst 3000 Macumberos y Macumberas verdeeld over 4 zalen in Melkweg Amsterdam, gevuld met de heetste música latina: van reggaeton naar merengue, salsa naar bachata, kizomba naar dancehall en nog veel meer!

Fiesta Macumba maakt al jaren het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!


Melkweg tipt