Findlay

Findlay

Upstairs

Prijs € 13,60*

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Findlay

De Engelse Findlay komt uit de dezelfde rauwe hoek als The Kills en PJ Harvey, maar beweegt moeiteloos tussen genres. Ze grijpt terug naar 90's Grunge, springt door naar Shoegaze om vervolgens te landen in een droomwereld van garage pop. Haar album 'Forgotten Pleasures' is een botsing tussen sensuele en filmische 50's rock met een wervelwind van garage rock. Geen twijfel dat ze de energie van het album weet over te brengen op het podium. Houd je vast!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.Melkweg tipt