FKJ

FKJ

Max

Prijs € 28,75*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen reguliere tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

FKJ

Support: Dabeull

De Franse multi-instrumentalist FKJ aka 'French Kiwi Juice' maakt muziek die je niet in een hokje wil plaatsen. Zijn vrije en kleurrijke (live)arrangementen kunnen de soundtrack zijn voor allerlei spannende scenarios. Van een huisfeestje in Hong Kong, een road trip door de Australische outback of een nachtelijke wandeling door de straten van Parijs. Je hoort het allemaal terug op FKJ's zelfgetitelde debuutplaat uit 2017, waar hij moeiteloos schakelt tussen complexe electronica, ontzettend gladde blues en originele pop met een soulvolle twist. Oktober 2018 was hij al te zien in onze OZ en begin dit jaar in Paradiso, beide concerten waren binnen no-time uitverkocht! 

Luister naar de live sessies met artiesten als Masego en Tom Misch en dan snap je wel waarom hij in korte tijd de hele wereld heeft veroverd!

Wegens ziekte komt ((( O ))) helaas niet meer mee als support tijdens de tour. Daarinplaats zal Dabeull de support verzorgen!

Fkj - Vibin' Out with (((O)))

Melkweg tipt