• Concert

FLEMMING

support: AISHA

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 25,90
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 20:00 AISHA 21:00 FLEMMING

Net naast een kaartje gegrepen voor de hopeloos uitverkochte show van FLEMMING in december? Niet getreurd, in het voorjaar krijg je een nieuwe kans! 

Als je vernoemd bent naar Freddie Mercury kan er eigenlijk al niks meer misgaan op muzikaal vlak. Freddie Viguurs, beter bekend als FLEMMING, werd in één klap bekend met zijn debuutsingle 'Amsterdam' die sindsdien niet meer weg te slaan is van de radio en TikTok. Zijn volgende single 'Zij Wil Mij' is even onmiskenbaar catchy en vrolijk, en ook zijn nieuwste plaat 'Automatisch' is heerlijk dansbaar. Het gaat hard voor deze jonge nederpopster: na zijn uitverkochte show in de OZ pakt hij alweer door in onze grootste zaal.