FLETCHER

FLETCHER

Upstairs

Prijs € 13,80*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

FLETCHER

support: Millie Turner

De Amerikaanse pop-zangeres FLETCHER komt naar Nederland! In de gloriedagen dat Hannah Montana bij menig puber op de buis pronkte, imiteerde Cari Elise Fletcher - artiestennaam FLETCHER - maar al te graag haar idolen Miley en Taylor Swift. Begin dit jaar nam haar carrière een vogelvlucht na een tv-debuut bij Jimmy Fallon, waarna ze met 'Undrunk' wereldwijd de hitlijsten binnenstormde en Billboard het nummer roemde tot "First Great Breakout Pop Song of 2019". Op 14 september staat deze getalenteerde zangeres intiem in onze Upstairs, don't miss out! Voor fans van: Julia Michaels, Hailee Steinfeld en Zara Larsson.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt