FLETCHER

FLETCHER

Max

Prijs € 18,40*

Verplaatst

Meet & Greet package

Prijs € 81,50

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Uiterlijk 31 maart ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan. Voor deze show zijn VIP-pakketten beschikbaar, bestaande uit: concertticket Fletcher + Meet & Greet met Fletcher. De M&G-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

FLETCHER

support: L Devine / Blu DeTiger

Deze show wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

De Amerikaanse pop-zangeres FLETCHER komt naar Nederland! Begin dit jaar nam haar carrière een vogelvlucht na een tv-debuut bij Jimmy Fallon, waarna ze met 'Undrunk' wereldwijd de hitlijsten binnenstormde en Billboard het nummer roemde tot "First Great Breakout Pop Song of 2019". Afgelopen september stond de zangeres nog in een uitverkochte Upstairs. Met haar nieuwste singles 'One Too Many' en 'All Love' bewijst Fletcher opnieuw de koningin te zijn van poweranthems tegen vervelende exen. Op 24 maart keert FLETCHER terug voor een show in onze OZ, don't miss out! Voor fans van: Charlotte Lawrence, Carlie Hanson en bülow.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
    Het is niet toegestaan om eerder dan twee uur voorafgaand aan de opening van de zaal naar de Melkweg te komen, dit vanwege veiligheid en om de overlast voor onze omgeving te beperken.
  • Spotify
  • Tweet this
FLETCHER - All Love (Official Video)
Support: L Devine

Melkweg tipt