De Fotoclub Presenteert

De Fotoclub Presenteert

Expo
Gratis

wo t/m zo, 12:00 tot 21:00 uur, ingang via Melkweg Café (Marnixstraat 409)

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

De Fotoclub Presenteert

De Fotoclub organiseert vanavond haar eerste foto-feestje in Melkweg Expo. Zeven opkomende fotografen vertellen hun verhaal aan de hand van recente fotoseries en geven een kijkje achter de schermen. Waar staan ze op dit moment en wat willen ze bereiken in hun werk? Hoe vallen ze op in een wereld waarin iedereen fotograaf is?

Gedurende de tentoonstelling is het iedere donderdag open huis! Zo verandert Melkweg Expo op donderdag 11 juni tijdelijk in een kleding pop-up store door The Next Closet en op 18 juni organiseert De Fotoclub een avond vol gesprekken met diverse fotografie-kenners, gehost door Luuk Heezen (BNN). Kijk voor het complete programma op www.defotoclub.com.

Het volledige programma:

Donderdag 28 mei - Yoga by Sasha

Melkweg Expo is uitermate geschikt voor andere activiteiten dan foto's bewonderen. Sasha gaat dat bewijzen met een rustgevende yoga-sessie tussen de foto's in. Verruil je saaie yoga-school voor een unieke locatie! Aanmelden via info@defotoclub.nl.
09:30 - 11:00, € 15,-
www.yogabysasha.com

Donderdag 4 juni - BREI 

Kom breien in de galerie en werk mee aan het nieuwste kunstproject van BREI. De vaste club dames zoekt versterking en verplaatst hun wekelijkse breiavond eenmalig naar Melkweg Expo. Wol, breinaalden, thee & koekjes zijn aanwezig, alleen jouw breikunsten ontbreken nog! (Ook voor beginners)
19.30 – 21.30 uur, toegang gratis
www.breiproject.nl


Donderdag 11 juni - The Next Closet

Waarom nieuwe spullen kopen als er al zoveel moois is? The Next Closet maakt unieke designer kleding betaalbaar én helpt jou geld verdienen aan je eigen vergeten pronkstukken. Voor één dag wordt Melkweg Expo omgetoverd tot One Day Shop, vol met kleding en fotografie. Fotografeer je eigen kleding in onze pop-up studio en upload ze direct in je eigen online closet!
13.00 – 20.00 uur, toegang gratis
www.thenextcloset.com

Donderdag 18 juni - Photo Talks

De Fotoclub organiseert een avond vol gesprekken met diverse fotografie-kenners. Kom luisteren naar de verhalen van een aantal fotografen, curatoren en fotografie-experts. De avond wordt gehost door De Fotoclub en Luuk Heezen (BNN). Er is genoeg ruimte om de sprekers vragen te stellen en de expositie nog eens goed te bekijken. Sprekers worden binnenkort bekend gemaakt! 
20:00 - 22:00 uur, toegang gratis

Donderdag 25 juni - Surprise 

De laatste donderdag blijft nog even een verrassing, maar belooft een mooie kers op de taart te worden. Houd De Fotoclub facebook in de gaten! 

Deelnemende fotografen: Anne Claire de Breij, Sophie van der Perre, Adrian & Gidi, Nick Helderman, Davy de Lepper, Aukje Dekker, Duran Lantink & Iris Duvekot.

Over De Fotoclub

De Fotoclub presenteert fotografen in ontwikkeling. Expo’s en events laten zien wat zij in huis hebben en gaan altijd samen met toegankelijke printverkoop. De club dient als springplank en brengt fotografen met elkaar, galeries, opdrachtgevers en publiek in contact. Dit gebeurt op vier manieren: het organiseren van exposities, het bemiddelen tussen fotograaf en opdrachtgever, het verzorgen van fotografie op locatie en via De Fotoclub Printshop.

  • wo t/m zo, 12:00 tot 21:00 uur, ingang via Melkweg Café (Marnixstraat 409)
  • Tweet this