Foxlane / POM

Foxlane / POM

EP Release Foxlane

Upstairs

Prijs € 13,25*

Tickets

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Foxlane / POM

EP Release Foxlane

Foxlane
Birminghamse jongens uit Nederland? Foxlane bewijst dat het mogelijk is. Deze DIY-groep heeft altijd wel een verrassende truc in petto. Strak en gebalanceerd, maar klaar voor de aanval! Niet vreemd dus dat ze een streaming-hit scoorden met hun muzikale hommage aan de Netflix-serie Peaky Blinders. Deze vuige attitude gevuld met een onvoorstelbare explosiviteit wordt vervolgd in onze Upstairs, waar de release van hun nieuwe EP "flashy lights, underground" wordt gevierd.

POM
Daarnaast treedt deze avond de band POM op. Deze Amsterdamse indieformatie laat zien dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’. Hun nieuwe EP "Lately" is kersvers uit en blijkt receptuur voor een heel mooi indieavondje!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt