Frank Carter & The Rattlesnakes

Frank Carter & The Rattlesnakes

Upstairs
€ 15 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Frank Carter & The Rattlesnakes

support: God Damn

Frank Carter & The Rattlesnakes brengt hardcore punk zoals we dat het liefst hebben; hard, meedogenloos, maar vol met catchy meezingers. Frank kennen we als (ex-)zanger van Gallows en Pure Love. Met The Rattlesnakes is hij weer terug bij zijn hardcore punk roots. We zeggen het wel vaker; vuisten in de lucht, maar in dit geval is het haast onmogelijk niet je vuisten te ballen. De aggresieve sound gemixt met emotionele teksten en Carter die dit allemaal met volledige overgave en een geweldige stem naar buiten spuwt; het grijpt je en laat je niet meer los. Live staat de band er om bekend een fijne alles-moet-kapot attitude te hebben. Bereid je voor op stomende moshpits! 

Support komt van God Damn uit het Britse Wolverhampton. Denk At-The Drive In, Nirvana ten tijde van Bleach of The Jesus Lizard. Maar dan dus twee jongens uit Engeland. Kom op tijd!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:00 zaal open
    19:30 God Damn
    20:30 Frank Carter & The Rattlesnakes
  • Tweet this
God Damn


Als bezoeker kun je aansluitend gratis naar:


Melkweg tipt