Frank Carter & The Rattlesnakes

Frank Carter & The Rattlesnakes

Max

Prijs € 23*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Frank Carter & The Rattlesnakes

support: Kid Kapichi

Frank Carter & The Rattlesnakes brengt hardcore punk zoals we dat het liefst hebben; hard, meedogenloos en vol met catchy meezingers en scream-a-longs. De Britse frontman die we kennen van zijn voormalige bands Gallows en Pure Love, heeft fans over de hele wereld de hem nazingen en toeschreeuwen, moshen, crowdsurfen en hem letterlijk op handen dragen. Met The Rattlesnakes is hij weer terug bij zijn hardcore punk-roots, waarmee hij je bij je keel pakt en niet meer loslaat.

Na zijn vorige show in Amsterdam is het een wonder dat de Melkweg nog een dak heeft en nu hij komt hij weer terug met een nieuwe plaat, ‘End Of Suffering’ de boeddhistische term voor verlichting. Dus zet je dus maar schrap want dit keer gaat de MAX eraan!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Kid Kapichi


Melkweg tipt