Freddie Gibbs x Madlib

Freddie Gibbs x Madlib

Max

Prijs € 28,75*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Freddie Gibbs x Madlib

support: Jay Prince

Freddy Gibbs is sinds jaar en dag een hoofdrolspeler in de hiphopscene. De struggles die hij in zijn jeugdjaren doorstond, alsmede de invloeden van legendes als Tupac, Ol’Dirty Bastard en Raekwon hebben ertoe geleid dat hij met zijn rauwe teksten en dito stem de top heeft bereikt. "DJ first, producer second, and MC last”. Zo omschrijft Madlib zichzelf, mede bekend om zijn soulvolle hiphopbeats. Gezamenlijk zijn deze twee niet te stoppen, zoals wij hebben gehoord op het album ‘Piñata’ uit 2014. De nieuwe collaboration plaat genaamd 'Bandana' komt dit jaar uit en op 30 oktober staan ze beide in onze Max. You don't want to miss this one! 

Support wordt deze avond verzorgd door Jay Prince! De 24-jarige Britse rapper en producer heeft zichzelf als een exciting live performer op de kaart gezet, en ontvangt daarbij support van niet de minsten. The Fader, Hypetrak, XXL, Pigeons & Planes, MTV, BBC Radio 1, Complex, Revolt, Red Bull Music, Noisey en NME hangen integraal aan zijn lippen zodra hij een nieuwe release de wereld in helpt. Zijn silky-smooth, uit het leven gegrepen raps stippen sociaal-culturele issues aan, omlijst door funky, feel good producties.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:00 zaal open
    19:30 Jay Prince
    20:30 Freddie Gibbs & Madlib
  • Tweet this


Melkweg tipt