Fredo

Fredo

OZ

Prijs € 16,10*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Fredo

Keiharde Britse straatrap in Melkweg! Fredo bestormde de afgelopen twee jaar de U.K. charts en heeft met zijn street-anthems zijn plek als Big Man in de U.K. scene veroverd. Zijn debuutsingle ‘They Aint 100’ zette de MC uit Londen meteen op de kaart en werd zelfs getipt door Drake. Hij bracht zijn debuut-EP ‘Get Rich Or Get Recalled’ en het vervolg ‘Tables Turn’ onafhankelijk uit en produceerde aan de lopende band hits, waarvan zijn samenwerking met Dave, ‘Funky Friday’, zelfs op nummer 1 in de U.K. charts stond. Bewapend met een gigantisch arsenaal aan bangers belooft deze show een chaos te worden. Don’t miss this one!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt