Free Heri Heri For All

Free Heri Heri For All

KETI KOTI / EMANCIPATION DAY

Expo, MILK
Gratis

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Free Heri Heri For All

KETI KOTI / EMANCIPATION DAY

Op vrijdag 1 juli tijdens Keti Koti doet ook de Melkweg mee aan Free Heri Heri For All. Op deze dag vieren we de afschaffing van de slavernij in 1863. In samenwerking met KIP Republic delen we gratis traditionele maaltijden uit in ons café MILK en in de Expo. Door samen te genieten van dit lekkere eten kunnen we op een verbindende manier de afschaffing herdenken en vieren met kunst, cultuur en nieuwe ontmoetingen. Iedereen is welkom bij ons aan tafel!

We plaatsen zelfs extra tafels middenin de groepstentoonstelling The Ways Of Water. Zo kunnen we ons tijdens dit moment van bezinning ook samen verwonderen aan de prachtige fotografie en kunstinstallaties. In de avond zetten we het feest voort en dansen we tot in de late uurtjes bij Pon di Pride's Keti Koti x Black Pride celebration. Dé plek voor de LGBTQIA+ community om deze dag af te sluiten met peperhete dancehall dj's.

Kenny Gomes & Femke Mooren (Live)
De jonge Rotterdamse woordkunstenaar Kenny Gomes zal tijdens het diner samen met saxofonist Femke Mooren zijn stuk 'Water' spelen. Een indrukwekkende spoken word performance over het doorbreken van generationele trauma's en hoe herinneringen van onze grootouders worden meegedragen in ons DNA.
 

  • Van 17:00 tot 20:00 uur serveren wij Heri Heri voor iedereen.

    Om 18:15 uur Kenny Gomes & Femke Mooren (Live)
  • Tweet this