Fresku

Fresku

Max

Prijs € 23*

Verplaatst

Vanwege het coronavirus gelden er op dit moment nog steeds aanvullende maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op deze datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Fresku

Vanwege de coronapandemie heeft ook Fresku veel shows moeten cancelen. In de tussentijd heeft hij gewerkt aan een LP. Deze LP staat in het teken van loslaten en neemt je mee in een emotionele rollercoaster. Hij keert terug naar zijn roots en deelt zijn persoonlijke hoogte- en dieptepunten. Hij is nu klaar om deze LP te releasen en om deze extra kracht bij te zetten staat Fresku op 7 november met twee seated shows in onze Max! 

De LP zal tijdens de shows verkocht worden en hier is slechts een beperkte oplage van. Er zijn overigens ook maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Fresku - Eind Hoger (prod. Teemong)


Melkweg tipt