Full Crate With Live Band

Full Crate With Live Band

Zomersessies

Max

Prijs € 20,15*

Uitverkocht

Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Full Crate With Live Band

Zomersessies

Goed nieuws! Vanwege de overweldigende animo voor de show van Full Crate hebben we er nog een extra show later op dezelfde avond aan vastgeplakt!

He´s back! Toen Full Crate op jonge leeftijd naar Nederland verhuisde maakte hij vrijwel direct kennis met al onze verschillende culturen, en dit is zeker in zijn muziek terug te horen. Full Crate onderscheidt zichzelf door zijn diverse sound die hiphop en RnB verbindt met elektronische muziek. Na een sicke, uitverkochte liveshow tijdens ADE vorig jaar is Full Crate weer back met zijn band om het nog eens dunnetjes over te doen. Dit is je kans, don’t miss out!

Dit programma maakt deel uit van Melkweg Zomersessies. Na drie maanden radiostilte door you-know-what, presenteren we nu de Melkweg Zomersessies! Kom eindelijk weer genieten van de interessantste nieuwkomers en tofste Nederlandse acts – in de intiemste setting die je je kan bedenken.

Jouw bezoek aan Melkweg
We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek.

Full Crate - A Storm On A Summers Day ft. Gaidaa (Official Video)


Melkweg tipt