Gaidaa

Gaidaa

Zomersessies

Max

Prijs € 17,25*

Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Gaidaa

Zomersessies

Deze 20-jarige Soedanese Nederlander groeide op in het stadje Eindhoven waar ze haar muzikale talenten ontwikkelde. Gaidaa staat bekend om haar ongekende mix van soul, R&B en jazz met een heerlijke beat en een verbluffend stemgeluid. In 2018 was ze voor het eerst te horen in Full Crate´s ´A Storm On A Summers Day´. Sindsdien heeft ze haar single ´Morning  Blue´ op de YouTube show COLORS gedebuteerd en die opgevolgd met ´I Like Trouble´ en ´Falling Higher´. Haar debuutalbum genaamd Overture staat voor dit jaar op de planning. Big things coming! Op 7 augustus staat ze bij ons op het podium. 

Dit programma maakt deel uit van Melkweg Zomersessies. Na drie maanden radiostilte door you-know-what, presenteren we nu de Melkweg Zomersessies! Kom eindelijk weer genieten van de interessantste nieuwkomers en tofste Nederlandse acts – in de intiemste setting die je je kan bedenken.

Jouw bezoek aan Melkweg
We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek.

Gaidaa – I Like Trouble (Official Music Video)


Melkweg tipt