GIAN

GIAN

Upstairs

Prijs € 14,95*

Tickets

Gratis voor We Are Public

Dit is het verplaatste programma van 2 juli 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Kaartkopers kunnen hun kaartje ook gebruiken voor de show in BIRD Rotterdam op 16 november.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

GIAN

Kaartkopers kunnen hun kaartje ook nogmaals gebruiken voor de show in BIRD Rotterdam op 16 november. Je mag dus twee keer genieten van GIAN!

GIAN keert terug naar Melkweg! GIAN is de band van producer, muzikant/vocalist Johnny Ray en vocalist Eddie Dukan. Met z’n tweeën en met bevriende producers ontstond de sound en stem van GIAN. Het duo mixt dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten. In een lentenacht van 2018, pratend over een wat uit de hand gelopen party de week ervoor, besloten ze er spontaan een nummer over te schrijven. Deze track “Hennessy” was het startschot voor vele studio sessies. Een paar maanden en tientallen songs later, brachten ze 'Hennessy' uit op hun eigen label GIAN Records. Hun eerste project 'Labyrinth' volgende niet snel erna en eind 2020 is hun EP ‘Celia gedropt, met samenwerkingen met o.a. S10 en Shadi!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt