Gianski

Gianski

Zomersessies

Max

Prijs € 11,50*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Gianski

Zomersessies

Gianni Arifi, bekend als de Amsterdamse artiest Gianski, is een singer-songwriter en producer, met Joegoslavische roots. De sound van Gianski is het best te omschrijven als André Hazes meets Frank Ocean. Zijn openhartige muziek met invloeden uit het levenslied, neo-soul, R&B en pop, laat je ontroeren, dansen, lachen en van je stoel glijden.

Hij bracht onlangs de eerste single ‘Red Mij’ uit van zijn nieuwe gelijknamige EP, die in september zal verschijnen. Dit is de opvolger van de singles ‘Gebroken’, ‘De Key’ en ‘Chase’, die hij al eerder uitbracht via het label ROQ ‘N Rolla Music. Eerder werkte Gianski al samen met artiesten als Lange Frans, Kempi, F1rstman, Big2 en Russo. 

Dit programma maakt deel uit van Melkweg Zomersessies. Na drie maanden radiostilte door you-know-what, presenteren we nu de Melkweg Zomersessies! Kom eindelijk weer genieten van de interessantste nieuwkomers en tofste Nederlandse acts – in de intiemste setting die je je kan bedenken.

Jouw bezoek aan Melkweg

We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek. 

Gianski - Red Mij


Melkweg tipt