Giggs

Giggs

Sneakbo / Ms Banks / Ambush / Tiny Boost

Max

Prijs € 20,70*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Giggs

Sneakbo / Ms Banks / Ambush / Tiny Boost

Giggs is een Britse rapper als geen ander. Na meerdere mixtapes te hebben uitgebracht, kwam zijn debuutalbum in 2008 uit en werd hij datzelfde jaar nog bekroond als ‘Best UK Act’ tijdens de 2008 BET Awards. Sindsdien heeft hij meerdere albums en mixtapes uitgebracht via zijn label en rapcollectief SN1 (Spare No 1), waarvan zijn album ‘Landlord’ op nummer twee in de UK Album Charts belandde. Recentelijk kwam zijn vijfde studio album genaamd 'Big Bad' uit, die ook zeer goed in de smaak valt. 

Hij heeft onderhand samenwerkingen met o.a. Drake, Gunna en Anthony Hamilton op zijn naam staan én heeft de BET Awards hem wederom genomineerd voor een award ‘Best International Act: Europe’. Na een sicke, uitverkochte OZ show vorig jaar, komt hij ditmaal de Max overnemen!  

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt