Gigstarter Artist of the Year Final

Gigstarter Artist of the Year Final

Upstairs

Prijs € 8,50*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Gigstarter Artist of the Year Final

The Happy Suspended / Garden / Jade Praize

Meer dan 7000 artiesten uit acht Europese landen staan op het platform Gigstarter. Van singer-songwriters tot aan rockbands en van jazz ensembles tot klassieke muzikanten. Om de grootste talenten van het platform uit te lichten organiseert Gigstarter de jaarlijkse Artist of the Year competitie. Drie live acts en een DJ met de meeste online stemmen gaan optreden tijdens de finale in de Melkweg!

Meer info over de finalisten:

Jade PraiZe
Een authentieke singer-songwriter die je niet snel vergeet, dat is Jade PraiZe. De Haarlemse artiest met Engelse roots pakt haar publiek in met haar goede nummers en bijzondere charme op het podium. Momenteel tourt ze met haar akoestische gitaar door heel Nederland met de Popronde, en ze bekroont deze tour met een optreden tijdens de Gigstarter Artist of the Year finale!

The Happy Suspended
Maak je gewrichten soepel, strik je veters lekker strak en warm die stembanden op; hier komt The Happy Suspended! Deze Belgische 4thwave ska-band bestaat uit een aantrekkelijke groep muzikanten die je meenemen op een ska-reis door Punkland, Happyvalley, the Mountain of Jazz, Swingfield, Suspendedalley en Thrashlane tot je voeten paars zijn en je hartslag hoog.

GARDEN
Deze opwindende indie rock band is afkomstig uit Northampton. Geïnspireerd door acts als Pearl Jam en Wolf Alice bracht de band hun eerste EP - City People Are Weird - in 2017 uit en komt de tweede EP aan het einde van dit jaar. Het is de eerste Britse finalist ooit, dus geef deze talentvolle rockers een warm welkom in de Melkweg!

Gigstarter DJ of the Year: Savio Damiano
De Nederlandse DJ Savio Damiano is de Gigstarter DJ of the Year! Hij zal tijdens de finale een explosieve mix van oude en moderne stijlen draaien, wat resulteert in een energiek en verfrissende DJ-set! We kunnen niet wachten om Savio Damiano in de DJ-booth te zien.

  • 19:30 zaal open
    20:00 Jaide Praize
    21:00 Garden
    22:00 The Happy Suspended
  • Tweet this


Melkweg tipt