MSAYS / Jambinai / Smacksoft

MSAYS / Jambinai / Smacksoft

People Mountain People Sea (PMPS) Music Festival

OZ
€ 15 + lidmaatschap

Gratis voor jaarleden

* Incl. € 15 ticketprijs voor leden. Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

MSAYS / Jambinai / Smacksoft

People Mountain People Sea (PMPS) Music Festival

Op deze allereerste editie van het People Mountain People Sea (PMPS) Music Festival treden een paar van de meest veelbelovende indie acts uit Azië op. Het wordt een avond vol genre-overstijgende muziek, waarbij het traditionele met het moderne gecombineerd wordt. Jambinai zorgt voor het zwaardere werk, met een mix van vette post-rock en avant-garde, gespeeld op traditionele Koreaanse instrumenten en elektrische gitaren. Smacksoft combineert ambient synths met loungy beats, afgewisseld met plotselinge uitbarstingen van energieke punk rock.숨[SU:M] houdt meer vast aan traditionele Koreaanse muziek en coole, sensuele, groovende beats komen van My Skin Against Your Skin.

People Mountain People Sea is een oud Chinees spreekwoord, dat zoveel betekent als een zee van mensen. Dit impliceert misschien een beetje dat we heel veel mensen verwachten (dat doen we ook!), maar het betekent vooral dat iedereen welkom is om mee te dansen en mee te genieten van de muziek. PMPS is het eerste en enige Aziatische muziekfestival in Europa, met de bedoeling om de Aiatische en Europese cultuur dichter tot elkaar te brengen. En wat is nou een betere manier om dat te doen dan met te gekke muziek?


Jambinai (Zuid Korea)
Winnaar beste cross-over act van de Korean Music Awards 2013. Jambinai maakt een nieuwe vorm van muziek, door post-rock en avant-garde te mixen met traditionele Koreaanse instrumenten, zoals de haegum, piri en geomungo, gecombineerd met elektrische gitaren en elektronica. Dit jaar zijn ze aan hun eerste wereldtour begonnen.

숨[SU:M] (Zuid Korea)
Winnaar van de ‘21st Century Korean Music Project’ (Experimental Spirit Prize), georganiseerd door het Ministerie van Cultuur en Toerisme. Hun ambitieuze doel is om een nieuw tijdperk van traditionele Koreaanse muziek in te luiden, dat een licht werpt op de hedendaagse geest.

Smacksoft (Zuid Korea)
Ambient, gelaagde synth-geluiden gecombineerd met rauwe vocalen en punk-rock energie. Smacksoft staat vooraan in de golf van onafhankelijke artiesten en muzikanten die boven grenzen uitstijgen, maar wel trouw blijven aan hun Koreaanse roots. Ze grijpen het publiek met hun dynamische aanwezigheid en hun lef om creatieve risico’s te nemen.


My Skin Against Your Skin (Taiwan)
Ooit omschreven als een van de weinige bands die weg kan komen met een liedje over het einde der tijden in de vorm van een brandende, planetaire discobal. En dat is precies wat je krijgt met MSAYS: coole, sensuele, groovende beats en een rockende sfeer.

  • 19:00 zaal open
    19:30 Smacksoft
    20:30 Jambinai
    21:30 MSAYS
    23:00 Curfew
  • Tweet this
황보령=SMACKSOFT / [비단 Marching through War] M/V !

Melkweg tipt