Gorillaz: Song Machine Live From Kong (2021)

Gorillaz: Song Machine Live From Kong (2021)

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 12,50

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 12,50

Gratis voor jaarleden

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek Houders van de Cinevillepas kunnen via www.cineville.nl een ticket bestellen. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Ticket en pas worden gescand bij aankomst in de Melkweg.

www.cineville.nl

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Gorillaz: Song Machine Live From Kong (2021)

Met Song Machine Live From Kong beleef je deze dag een spectaculair optreden van de grootste virtuele band in de wereld in de bioscoop. Opgenomen in het hoofdkwartier van de band, de Kong Studios in Londen, schitteren de welbekende visuals van Jamie Hewlett en de opwindende live-performance eenmalig op het grote scherm. Met muziek van het Song Machine-project, maar ook een aantal classics uit hun eerdere werk, plus achter-de-schermen-materiaal en toelichting van Damon Albarn en Jamie Hewlett zelf. Gitarist Noodle, bassist Murdoc Niccals, drummer Russel en hun frontman 2D worden vergezeld door Damon Albarn en de gehele Gorillaz live-band, plus nog een aantal bijzondere muzikale gasten tijdens hun eerste live optreden sinds 2018!

Let op: deze speciale vertoning bestaat uit drie delen: een pre-show, het concert en een behind the scenes. De totale duur van het programma is 2 uur en 37 minuten. 

 • Regisseur
  Jamie Hewlett, Damon Albarn
  Jaar
  2021
  Land
  Verenigd Koninkrijk
  Duur
  157 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Engelse
 • 11:00 start film
  13:45 einde film
 • Tweet this


Melkweg tipt