Grace Carter

Grace Carter

Upstairs

Prijs € 15,90*

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Grace Carter

support: Aeris Roves

Grace Carter. Een naam die nu misschien nog niet echt bellen doet rinkelen, maar deze lady is hard op weg een grote te worden. De singer-songwriter laat op jonge leeftijd heel wat emoties en muzikale volwassenheid horen in haar muziek.

Haar EP ‘Saving Grace’ doet je denken aan Nina Simone en Lauryn Hill, twee grootheden die ze als haar grootste inspiraties rekent. 3 november komt ze haar sound naar de Melkweg brengen. Hier wil je bij zijn.

Support wordt verzorgd door de 20-jarige Aeris Roves! Roves maakt eigentijdse r&b en soul, geïnspireerd door artiesten als Frank Ocean en Ed Sheeran. Zijn allereerste single 'Best Dressed Man' is al meteen een regelrechte hit. Dat voorspelt een hoop goeds voor de toekomst!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt