Drain Gang (Gravity Boys)

Drain Gang (Gravity Boys)

Upstairs

Prijs € 14,75*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Drain Gang (Gravity Boys)

Het Zweedse Drain Gang, bestaande uit leden Bladee, Ecco2k, Thaiboy Digital en WhiteArmor, staan aan de wieg van een nieuwe golf urbanmuziek dat wereldwijd zijn tentakels uitwerpt. In 2014 kwam hun obscure en futuristische r&b bovendrijven in de hiphopscene, en al snel ontpopten ze zichzelf als een ware cult in de muziek- en modewereld. 
 
Drain Gang verkoopt wereldwijd zij aan zij met Yung Lean & Sad Boys venues uit en hebben miljoenen streams in hun achterzak. Hun sound ontwikkelt constant, maar autotuned vocals op zware beats voeren de boventoon, geladen met een overvloed aan bas, dodelijke melodieën en gebroken ritmes.

Eind 2015 werd Thaiboy Digital onverwachts Zweden uitgezet, maar dit weerhield Drain Gang er niet van onvermurwbaar door te gaan. In 2016 werd het gezamenlijke album 'AvP' van Thaiboy Digital en Bladee uitgebracht, met daaropvolgend het soloalbum 'Eversince' van laatstgenoemde. Met deze muziek als basis zal Drain Gang dit najaar de Upstairs vol komen smeren met hun unieke, elektrificerende live performance waar zij berucht om zijn. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.Melkweg tipt