Grollo

Grollo

Tribute to Cuby + Blizzards

OZ

Prijs € 19,55*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 16 januari 2022. Het programma is daarom verplaatst naar 15 januari 2023. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Grollo

Tribute to Cuby + Blizzards

GROLLO, de enige en daarmee ook de beste Cuby + Blizzards-tributeband van Nederland. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uitstraling hadden deze heren destijds zo bij Cuby in de boerderij kunnen wonen. Samen delen ze de voorliefde voor muziek uit de jaren '60/'70, en zo ontstond dan ook het idee om eens een eerbetoon te brengen. Aan wie anders dan aan Cuby + Blizzards, met wie zij zich als provinciale (Diepenheim, Lemele, Deventer, Zwolle) bluesrockers zo verwant voelen.  Het repertoire beslaat dan ook de eerste tien jaar van de band, van 'Desolation' tot en met 'Kid Blue´ en op 16 januari staan ze ermee op het podium, met in het voorprogramma The Mocks met 60ties style Nederbeat!

Zit je jasje goed? Zit je dasje goed? Als je het aan de mannen van the Mocks vraagt absoluut wel! Gewapend in strak gesneden pakken, en de energie van The Who zijn The Mocks een lust voor het oog. Rudy Bennet van “The Motions” noemt ze de nieuwe Nederbeatsensatie van Nederland. En niet voor niks dat ze meerdere shows hebben mogen spelen voor hun. Na hun eerste single “Not ready” in juni te hebben uitgebracht zal eind november hun tweede single “The Bogey man” verschijnen via het Spaanse label Bickerton.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt