Grum

Grum

Upstairs

Prijs € 17,05

Minimumleeftijd: 18+

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Grum

Grum (Extended Set) / Tinlicker

In de top tien van de meest populaire DJ´s op Beatport gloort de naam Grum. Deze Schot, bij zijn ouders bekend als Grame Shepherd, is op zijn zachtst gezegd in topvorm. Zijn twee meest recente singles ´Shout´en ´Under Your Skin´, beide uitgebracht op Anjuna, schopten het tot #1 in de Beatport Progressive & Trance Charts en zijn ruimschoots gesupport op R1 en Sirius XM door coryfeeën als Danny Howard en Deadmau5. Daarbij worden zijn tracks regelmatig opgenomen in de sets van Above & Beyond, Armin van Buuren, Sander van Doorn, Gareth Emery en Camelphat, en is hij door Above & Beyond en Seven Lions als main support op sleeptouw genomen door Amerika.

Naast zijn drukke release- en tourschema heeft Grum heel wat peentjes gezweet over zijn live set, waarvan hij begin december de vruchten gul met ons zal delen tijdens zijn show in de Upstairs. 

De muzikale versterking komt deze avond van Tinlicker! Dit Nederlandse duo profileert zich nadrukkelijk op het wereldtoneel van de progressieve house en techno. Flink geruggesteund door Above & Beyond en Armin van Buuren was het bepaald geen verrassing toen vorig jaar juist hun labels er met de Tinlicker hits vandoor gingen. Afgelopen zomer stonden ze dan ook op Tomorrowland en zijn veelvuldig op tour door de US. Gelukkig wisten ze nog een gaatje te vinden voor deze thuiswedstrijd!

 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 23.30 zaal open
    23.30-01.00 Tinlicker
    01.00-05.00 Grum
  • Spotify
  • Tweet this
Grum - Shout (Official Lyric Video)
Tinlicker

Melkweg tipt