Gurr

Gurr

Upstairs

Prijs € 12,65*

CJP

Prijs € 9,80

Gratis voor jaarleden

Gratis voor We Are Public

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Gurr

Let op: dit is de verplaatste show van 12 oktober.

Het Duitse duo Gurr staat bekend om hun edgy sound van garagerock, jaren ’60 retropop, grunge en een punk attitude die zelfs in thuisstad Berlijn verfrissend is. Hun single ‘Moby Dick’ werd internationaal goed opgepikt en voor debuutalbum ‘In My Head’ ontvingen Laura en Andreya in 2016 al een IMPALA European Album of the Year Award. Dit najaar was het duo nog one to watch op Reeperbahn, én de dames brachten onlangs een ingenieuze cover van Blur's 'Beetlebum'. Deze creatieve underdogs wil je zeker niet missen! Voor fans van: Goat Girl, Sunflower Bean, Hinds.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt