Guy Sebastian

Guy Sebastian

Ridin’ With You Tour

Max

Prijs € 24,75*

VIP

Prijs € 86,25

VIP-ticket bevat: General admission / First access to the venue / Meet & Greet with Guy + photo / Q&A with Guy / Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling van dit pakket.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Guy Sebastian

Ridin’ With You Tour

Guy Sebastian is inmiddels een wereldwijde popsensatie, maar de singer-songwriter begon zijn carrière als winnaar van de eerste Australian Idol in 2003. Sindsdien heeft de Australiër 10 albums op zijn naam staan, heeft hij meer top 10 singles op zijn naam staan dan jij op twee handen kan tellen, scoorde hij internationale hits met o.a ‘Battle Scars’ en ‘Before I go’ en was hij zelf jarenlang jurylid bij X-Factor en coach bij The Voice. Indrukwekkend? Als er ooit een bucketlist voor popzangers was dan heeft Guy Sebastian die al volkomen afgestreept. 

Hij mocht al voor de Paus, Queen Elizabeth en Oprah Winfrey zingen, werd vijfde tijdens het Eurovisie Songfestival in 2015 en is de best verkopende en hoogst scorende Australian Idol deelnemer ooit. De lijst met hoogtepunten gaat nog wel even verder, maar laten we vooral niet vergeten dat het bovenal een ontzettend goede zanger is die makkelijk een hele avond kan vullen met zijn catchy en emotionele hits.


Melkweg tipt