Hak Baker

Hak Baker

Lovelee

Prijs € 14,75*

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Hak Baker

support: Conor

De uit Oost-Londen afkomstige Hak Baker is misschien wel een van de meest interessante singer-songwriters van dit moment. Hij begon zijn muzikale carrière in een schoolkoor, was lid van grime collectief B.O.M.B en werd ontdekt door Skepta. Onder toeziend oog van laatstgenoemde bracht hij onlangs zijn eerste EP, Misfits, uit. Een rauwe mix van indie, hiphop en Engelse folk. Zijn zang neigt soms naar rap, maar wordt ondersteund door catchy gitaar hooks in plaats van beats. Singer-songwriter-grime? Hak Baker maakt een onverwachte combinatie die je moet om horen om te snappen hoe onwaarschijnlijk goed dat werkt. In Engeland is de buzz al gaande, mis Hak Baker dus niet! 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Conor


Melkweg tipt