Hällas

Hällas

Upstairs

Prijs € 16,10*

Afgelast

Gratis voor We Are Public

Dit concert is wegens onvoorziene omstandigheden helaas afgelast. Het bedrag van de aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Hällas

Als je aan de realiteit wilt ontsnappen en de waanzin wilt ontvluchten, stap dan in de avontuurlijke fantasiewereld die Hällas heet. Dit is de ervaring die de band graag wil overbrengen op hun publiek. Het Zweedse kwintet combineert progressieve, op de jaren '70 geïnspireerde rock met een dynamische mix van vroege heavy metal en folk. Het laatste album 'Conundrum', dat in begin 2020 werd uitgebracht, is het derde en laatste deel van een trilogie en misschien wel hun meest gevarieerde en complexe werk tot nu toe. Deze avond komen ze naar Amsterdam, wees welkom tot een avontuur dat je nooit zult vergeten!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt