Hare Squead

Hare Squead

Upstairs

Prijs € 13,80*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Hare Squead

Meet Lilo Blues en Tony Konstone aka Hare Squead! De mannen hebben de afgelopen jaren Ierse hiphop goed op de kaart gezet. Zo werd hun track ‘Herside Story’ opgepikt door Goldlink en staat de remix inmiddels op meer dan 55 miljoen streams. Onlangs brachten zij hun nieuwe track ‘Meeting With Myself (feat. Jay Prince)’ uit, waar hun laidback mellow vibes goed op terug te horen zijn. We gaan de komende tijd nog veel van deze twee horen, so don’t sleep!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt