HER

HER

OZ

Prijs € 19,85*

Afgelast

Dit concert is helaas afgelast vanwege onvoorziene omstandigheden. Het bedrag van aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen wordt teruggestort.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

HER

Het succes van HER leek verzegeld toen de eerste single 'Five Minutes' in 2015 door Apple werd gebruikt in een commercial. Het duo bestaande uit Victor Solf en Simon Carpentier belandde in een stroomversnelling van clubshows en festivals, allemaal nog voor het debuutalbum op de planken lag. Toen al worstelde Simon met kanker, een strijd die hij uiteindelijk vorig jaar augustus verloor. Ondanks deze verschrikkelijke gebeurtenis klinkt het gelijknamige debuutalbum als een hoopvolle en verleidelijke viering van het leven, geïnspireerd door Simon's positieve kijk op alles. Achterblijver Victor tourt nu alleen door met 'HER' als ode aan zijn beste vriend en om de muziek met de fans te delen.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt