High Tea Amsterdam

High Tea Amsterdam

The Afterpartea

OZ
voorverkoop:

Prijs € 14,50

Verplaatst

Minimumleeftijd: 16+

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we besloten om onze deuren komende drie weekenden te sluiten voor testevenementen en dus ook voor clubnachten. Dit betekent dat de High Tea Afterpartea niet in Melkweg plaatsvindt. De organisatie heeft een vervangende locatie gevonden: Club Panama. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte ticktets via Melkweg / Ticketmaster.

Let op: dit evenement is verplaatst

High Tea Amsterdam

The Afterpartea

Polygon / Special Unitea Festival B2B / Sektor & Subsequent / Carrier

Let op: Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we besloten om onze deuren komende drie weekenden te sluiten voor testevenementen en dus ook voor clubnachten. Dit betekent dat de High Tea Afterpartea niet in Melkweg plaatsvindt. De organisatie heeft een vervangende locatie gevonden: Club Panama. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte ticktets via Melkweg / Ticketmaster.

 

​We mogen eindelijk weer los en het Amsterdam drum & bass collectief High Tea viert dat met een heus minifestival genaamd: "The Unitea". Na zo'n heerlijke festivaldag wil je natuurlijk nog wel even doorknallen. Daarom is er s'nachts in Melkweg de officiële "Afterpartea". Let's get it!

Om toegang te krijgen tot deze clubnacht dien je gevaccineerd of negatief getest te zijn op het coronavirus. Check melkweg.nl/jouwbezoek voor meer informatie.Melkweg tipt