Hobo Johnson & The Lovemakers

Hobo Johnson & The Lovemakers

Max

Prijs € 19,55*

Gratis voor We Are Public

VIP-ticket bevat: Early Entry into the venue, Commemorative Early Entry VIP laminate, New Album Digital Download upon release, Exclusive VIP Poster, signed by Frank Lopes Jr., Early Access to merch. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling van dit pakket.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Hobo Johnson & The Lovemakers

support: Banji

Hobo Johnson brengt zijn unieke producties en storytelling lyrics naar onze Max! Door hiphop, folk, indie, en punk te mixen hebben hij en zijn band ‘The Lovemakers’ een grote following weten te krijgen. De live optreden van zijn track ‘Peach Scone’ bij NPR Tiny Desk Contest ging viraal en had binnen de kortste keren 50 miljoen streams met co-signs van onder andere Noisey en DJ Booth. Born and raised in California, benoemt hij Lupe Fiasco en D12 als één van zijn inspiraties én weet hij te refereren naar zowel Shakespeare als Jay-Z in tracks. Afgelopen januari stond hij al in onze OZ en ditmaal neemt hij onze Max over. Dit wil je niet missen!

Support wordt verzorgd door Banji! Banji is een nieuwe Nederlandse band bestaande uit vier frisse jongens met een voorliefde voor R&B, alternatieve pop en hiphop. Het project ademt funky, wankele beats, synths die de gekste geluiden maken en zo nu en dan een catchy refrein!

  • 18:45 VIP early entry
    19:00 zaal open
    20:00 Banji
    21:00 Hobo Johnson & The Lovemakers
  • Spotify
  • Tweet this
Hobo Johnson - Father (Official Video)
Banji


Melkweg tipt