Hoodie Allen

Hoodie Allen

OZ
€ 18 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Hoodie Allen

Steven Markowitz was ooit gerekruteerd door google maar is uiteindelijk toch bezweken voor zijn grote passie hiphop. Hoodie Allen stapelt in zijn thuisland de uitverkochte shows op, met zijn frisse mix van pop, R&B en hipster-hop, die fans van Macklemore en Childish Gambino zeker kan pleasen. Hoodie met zijn strakke flow releasete de afgelopen jaren een resem straffe EP's, debuutalbum “People Keep Talking” en eind januari kwam hij met opvolger “Happy Camper” aanzetten. Met de Happy Camper Tour trekt hij door heel Amerika en in augustus is het tijd voor de Europese overrompeling. Woensdag 24 augustus, voor de tweede keer, in onze Oude Zaal!

Support voor deze tour wordt verzorgd door William Bolt. De jonge Amerikaan groeide op in Detroit, thuishaven van Motown, en dat is te horen. Hij verhuisde naar Boston en begon daar tijdens zijn studie muziek uit te brengen. Naast zijn soulvolle popliedjes produceert Bolt ook beats onder het alias Times New Roman. 

Tweede support deze avond Amerikaanse rapper Bryce Vine! Deze rapper heeft met zijn diverse stijl en veelbetekendende lyrics zijn debut album 'Night Circus' dit jaar uitgebracht en tourde al over heel Amerika. 

  • 19:30 zaal open
    20:00 William Bolton
    20:45 Bryce Vine
    21:50 Hoodie Allen
  • Tweet this
William Bolton

Als bezoeker kun je aansluitend gratis naar:


Melkweg tipt