HRVY

HRVY

Max

Prijs € 20,70*

VIP (SOLD OUT)

Prijs € 57,50

VIP ticket includes: • early access to the show / queue jump • meet & greet with HRVY • selfie with HRVY after the show

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

HRVY

Supports: Ward / Colin Waters

Popster HRVY is in thuisland Engeland al lange tijd een grote ster. Hij brak daar door met monsterhit 'Thank You' en sindsdien host hij de BBC show 'Friday Downoad', heeft hij samengewerkt met grootheden als Sigala en de Cubaans-Amerikaanse zanger Malu Trevejo. Zijn kracht is het persoonlijke contact met zijn fans, zijn catchy sound en uitbundige live-optredens. Hij kijkt er naar uit zijn Nederlandse fans te ontmoeten!

Melkweg Cinema presenteert gelijktijdig de derde editie van ons nieuwe cinemaprogramma op maat van ouders van de vurige muziekfan:  While You Wait. Terwijl kindlief de show van HRVY bijwoont, kunnen ouders tijdens ’t wachten op hun kroost gratis terecht in Melkweg Cinema.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

 • 18:30 early entry VIP's
  19:00 zaal open
  19:15 Colin Waters
  20:15 Ward
  21:00 HRVY
  22:00 M&G
 • Tweet this


Als bezoeker kun je aansluitend gratis naar:


Melkweg tipt